CTI Control

Uw software eenvoudig integreren met uw telefooncentrale? U wilt uw klant bellen door met uw muis te klikken in uw scherm en u wilt direct klantspecifieke gegevens zien wanneer de klant u belt?

Onze op Microsoft Tapi gebaseerde CTI Control is eenvoudig op te nemen in elke webapplicatie en bijna elke Windows applicatie. Normaliter is een (software)integratietraject tijdrovend en daardoor duur. Door de uitgekiende en eenvoudige interface van CTI Control wordt de ontwikkeltijd beperkt.

Veel CTI softwarelicenties zijn erg duur. De software moet vaak op een dedicated, of van specifieke software voorziene machine draaien. U bent duizenden euro’s kwijt voor het eenvoudigweg bellen van uw klant. Nou, u toetst nog liever zelf het nummer… Onze CTI Software benodigd over het algemeen geen additionele componenten en voor veel telefooncentrales geldt dat de Tapi Serviceprovider gratis is. Daarnaast geldt dat onze CTI Control niet voor minimaal 10+ gebruikers af te nemen is, maar ook voor een enkele werkplek. Door de geringe startkosten bent u zelfs in dat geval relatief weinig kwijt.

Interessant? Neem voor aanvullende informatie contact met ons op.

CTI TS Suite

Steeds vaker gebruiken bedrijven SBC (Server Based Computing) inrichtingen zoals Microsoft’s Terminal Services of Citrix software.  Op de werkplek gebruikt men eenvoudige PC’s of zelfs thin-clients.

Een groeiende groep bedrijven onderzoekt de mogelijkheden van Open Source software. Serverparken draaien op Linux en zelfs op de werkplek gebruikt men Linux i.c.m. OpenOffice als alternatief voor de dure Microsoft Office licenties.

Stijlbewuste bedrijven, denk aan communicatie- en reclamenbureaus, gebruiken Apple machines met MacOS.

Veel CTI software (of middleware) gebruikt Tapi om ‘de brug te slaan’ tussen de computer en de telefooncentrale. Echter, Tapi is een standaard van Microsoft (met alle gevolgen van dien). De Tapi software die de leverancier van uw telefooncentrale levert is er alleen voor Windows OS. Niet voor de Mac en ook niet voor Linux en al helemaal niet voor een thin-client. Daarnaast is Tapi ongeschikt voor gebruik op een terminal server, of er nu MS Terminal Services of Citrix op draait.

Voor configuraties met de volgende kenmerken:

  • men gebruikt terminal services
  • men gebruikt geen Windows OS op de servers/werkplekken
  • men gebruikt geen PC’s op de werkplek, maar een thin client


Destijds heeft VanLing ICT de CTI TS Suite ontwikkeld. Deze suite van CTI componenten werkt in elke systeemconfiguratie. Omdat wij geloven dat het integreren van telefoniediensten en informatiesystemen niet nodeloos duur moet zijn, is ook de CTI TS Suite vanaf een enkele werkpleklicentie interessant.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar details.