Wat is Call Me Now? Een snelle een klantvriendelijke manier om met de bezoeker van uw site in contact te komen via de telefoon. Andere namen voor deze dienst zijn: Bel Me Nu, Bel Me Direct, Click To Call, Direct Call, etc.

Hoe werkt dat dan? Uw webprogrammeur plaatst de Call Me Now module op uw website. U vult eenmalig uw openingstijden in en stelt een telefoonnummer in via welk u bereikbaar bent. Dat is alles. De bezoeker van uw site kan nu zijn telefoonnummer invullen en dan op een knop klikken. Enkele seconden later rinkelt zijn telefoon. De bezoeker heeft contact met u of uw medewerker.

Is er een contract? Ja, maar dat is per dag opzegbaar. U zit nergens lang aan vast.

Duur zeker? Nou, niet dus. De eenmalige kosten zijn € 50,- en daarna kost Call Me Now slechts € 20,- per maand. Daarnaast zijn er de verkeerskosten. Gemiddeld kost een gesprek ca. € 0,25 (let op: dit is niet de minuutprijs, maar de prijs per gesprek).

Kan dat nog goedkoper? Nou, vaak wel. VanLing ICT biedt Call Me Now regelmatig tegen actietarieven aan. Informeer naar de actie van dit moment.

Hoe ziet het er nu uit dan? Call Me Now kan door uw webprogrammeur helemaal worden aangepast, maar ook de standaard weergave is netjes. Die ziet eruit zoals het voorbeeld hiernaast.

Wat als iemand later teruggebeld wil worden? Call Me Now kent standaard de zgn. Call Me Later. Daarmee kan een bezoeker van uw site zelf kiezen wanneer hij/zij door u gebeld wil worden. Ons systeem zorgt ervoor dat er op het gekozen moment een telefoongesprek tussen u en deze bezoeker tot stand komt.

Hoe kom ik eraan? Heel eenvoudig, stuur even een mail naar info@vanlingict.nl. Wij nemen direct per mail of telefoon contact met u op om de details te bespreken.

Meer weten? Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op, bijvoorbeeld via Call Me Now.

Downloads

Voorbeeld

Standaard Call Me Now