Wat doen wij?

Project management / Project consultancy
Bijvoorbeeld voor de telecomreseller die net wat handen, of wat kennis, tekort komt om een project tot een goed einde te brengen leveren wij bekwame projectleiders. Onze consultants hebben kennis van zaken en zijn representatief. Ze kunnen u vertegenwoordigen bij uw klant, zelfs wanneer u er niet bij bent. Wij hebben uw belangen op het oog.

Of voor bedrijven die vlak voor de beslissing staan welke apparatuur ze zullen kopen en willen weten wat tegenwoordig allemaal kan. Wij denken graag met u mee. We organiseren kennissessies omtrent telefoonsystemen, waardoor u beter in staat bent te bepalen wat u echt nodig hebt. Natuurlijk begeleiden we de implementatie van het gekozen systeem ook graag voor u.

Onze projectbenadering is niet overmatig formeel. We hebben de 'best practices' uit verschillende PM methodes, waaronder natuurlijk Prince 2, gekozen en we hebben die in een eigen jasje gestoken. We overleggen zo vaak als nodig is, maar niet vaker. Verder houden we de voortgang van de projecten bij in Microsoft Project en Excel.

We hebben ervaring met telefoonsystemen (PBX) van Avaya, Nec Philips, Alcatel, Ericsson, Siemens, Cisco en Samsung. We hebben kennis van traditionele systemen, IP gebaseerde systemen en de bekende Open Source PBX Asterisk. Onze projectmanagers hebben een brede algemene kennis van IT en IP netwerken en telefoonsystemen in het bijzonder.
Lees meer...

CTI (Computer Telephony Integration)
Dit deelgebied van ICT heeft onze bijzondere interesse. Gecombineerde kennis van software engineering en telefoonsystemen is benodigd. Veel telefooncentrales worden geleverd met CTI mogelijkheden. Meestal doordat de fabrikant van het systeem een koppelvlak of interface heeft geïmplementeerd op basis van een bepaalde standaard. Bekende standaards zijn CSTA en Tapi. Wij hebben veel verstand van Tapi. De meeste telefooncentrales kunnen 'praten' met software mits daarin de Tapi standaard is geïmplementeerd. Vaak is hier zelfs geen extra licentie voor nodig.

Maar wat nu als de telefooncentrale wel Tapi ondersteunt, maar uw software niet. In die situaties schrijven wij voor u maatwerk software, meestal middleware genoemd, waarmee uw software enerzijds en de telefooncentrale anderzijds praat. Soms is een van onze standaardproducten voldoende, soms moet er echt software geschreven worden.

Omdat maatwerksoftware altijd duur is (om de simpele reden dat er lang aan gewerkt wordt tegen een hoog uurloon) besteden wij veel aandacht aan het voortraject. We stellen samen met u nauwkeurig vast wat de wensen precies zijn, zodat u uiteindelijk waar voor uw geld krijgt. Pas als wij en u tevreden zijn over de aanpak en de voorspelde resultaten gaan wij aan het werk. Het mooiste is, dat u pas betaalt als de software voltooid is. Als wij niet kunnen leveren wat we van tevoren afgesproken hebben, dan hoeft u ons niet te betalen.
Lees meer...

Software engineering
Door de ontwikkeling van CTI middleware hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van software. Wij kunnen daarom tegen aantrekkelijke tarieven voor u softwareprojecten uitvoeren.
Lees meer...


Site Map | Printable View | © 2008 - 2021 VanLing ICT | Last update 12-4-2009